Stavanger 2013

Stavanger 2013 logo
Takk for en flott uke!
Artikkelbilde

Aktiviteter i leiren

Aktivitetssekken

Vi ønsker at så mange som mulig av de som besøker leiren vår, skal få se mest mulig av leirområdet. For å trigge dette har vi laget en rebus som har fått navnet ”Leiren rundt på 80 minutt”. Rebusen er en del av innholdet i en aktivitetssekk som kan kjøpes, også av deltakerne, ved portalene, leirkontoret og på de ulike punktkaféene. Og heldige er de som, ved å levere riktig løsning på rebusoppgavene, blir med i trekningen av de flotte premiene! Sekken koster 50 kr.

Her er det imponerende premier det kan kjempes om.  Selv om en ikke har riktig svar eller slett ikke har svar i det hele tatt, kan en bli med i en trekning på fredag om flotte premier.

På svarlappen må en i alle fall skrive inn navn og adresse – og så legge denne i postkassen som finnes i leirkontoret og ved de to besøksbuene ved portalene inn i leiren.

Premier:

Flyreise for to i Norge fra Norwegian

Gavekort fra Kronengruppen på kr 2.000 (hotell og restaurant), Sandnes

Gavekort for to på lunsj til Flor og Fjære  kr 1.500 (båttur/omvisning/restaurant)

Gavekort fra Radisson Blu Royal Hotel i Stavanger – overnatting for to en helg

To gavekort à kr 500 fra Speidersport

10 lunsjbilletter fra Egon (hele landet)

Mange gavekort fra Dolly Dimples

Åpnings- og avslutningsleirbål

Leiren er kun åpen for gjester frem til kl. 18.00. Likevel tilbyr vi muligheten til å delta på åpnings- og avslutningleirbålet. Billetter kan kjøpes hos Scanticket, på leirkontoret og i besøksbodene ved begge hovedportalene. Ved å delta på leirbålene ser du leirlivet fra den beste siden. Samholdet og stemningen på disse showene er noe du sjeldent opplever. Showene byr på kjente artister og god underholdning. Mer info om showene.

Eget program for småspeider og bever

Beverkolonier, småspeiderflokker og fritidsklubber er blant dem som er spesielt inviterte til å få en dag med opplevelser i leiren. For dem og deres ledere vil det være et program som vi har kalt "Kom å se ka me får te". Ved ankomst vil de få et leirarmbånd og en spennende leirsekk. Oppi sekken vil det blant annet være en rebusløype som vil føre gruppen gjennom store deler av leiren, og en kan virkelig få kjenne hvordan det er å være på leir. Etter rebusløypen "Leiren rundt på 80 minutt", vil gruppen få oppleve et speidermøte, og vi er sikre på at besøket på landsleiren Stavanger 2013 vil gjøre et imponerende inntrykk i lang tid fremover.