Stavanger 2013

Stavanger 2013 logo
Takk for en flott uke!
Artikkelbilde

Finale

Fredagen i leiruka er leirens finale. Sammen med gruppenes beste aktiviteter vil det i løpet av leiruka dukke opp flere byggverk rundt på leirområdet som skal være en del av fredagens finale. Kanskje kan det kalles tivoli på ekte speidervis!

Et stort isklatretårn er blant flere av de imponerende byggverkene som vil bli mer og mer fremtredende i løpet av leiruka. Med fult isklatreutstyr, som stegjern, isøkser og hjelm kan inntil fire speidere samtidig klatre opp den rette veggen mot toppen av «sommerisfjellet». Et stort pariserhjul i tre er også en av aktivitetsmulighetene under Finale. Helt uten motor, stålkonstruksjoner og blinkende lys kan du prøve et pariserhjul som du aldri vil kunne se på et tivoli.

Gruppenes bidrag

Alle gruppene skal bidra med en aktivitet under Finalen. Det kan være noe dere i gruppa er spesielt gode på, eller noe dere alltid har hatt lyst til å gjøre. Det er en fordel om aktivitetene er lagt opp slik at de fungerer som drop-in aktiviteter. Aktivitetene må holdes åpne i minimum fire timer i tidsrommet 10-16.

Gruppenes aktiviteter skal i hovedsak plasseres på gruppenes egne områder. Ved behov for større plass, ta kontakt med programetaten på finale@stavanger2013.no slik at vi kan finne en løsning/plassering som gjør det mulig for din gruppe å gjennomføre sin aktivitet.

Bidra til en imponerende Finale?

For å kunne bygge og drifte aktivitetene trenger vi personer som ønsker å være med på å imponere og kan fungere som aktivitetsansvarlige under finalen og være med å bygge opp aktivitetene i forkant. Hvis du kjenner noen som kan tenke seg dette, eller kan tenke deg dette selv, ikke nøl med å ta kontakt med programetaten på finale@stavanger2013.no, så finner vi en oppgave som kan passe for deg.