Stavanger 2013

Stavanger 2013 logo
Takk for en flott uke!
Artikkelbilde

Leirens eget magasin

2001 var siste landsleir med tradisjonell avis trykket på papir. I sommer skal igjen leirlivet presenteres i papirformat. 

– Mange savner den fysiske avisen. Det er nostalgi knyttet til den, forteller redaktør Silje Høysæter. Hun ønsket å gå tilbake til en avis det går an å bla i mens man nyter morgenkaffen eller døser i skyggen en ledig stund på leir.

For å imponere enda mer falt valget på et magasin. Etter å ha hentet inspirasjon fra andre magasiner som D2 og A-magasinet ble drømmen om IMPRESS en realitet.

– At vi har valgt å lage et magasin fremfor en nyhetsavis har også mye med dagens teknologi å gjøre, forklarer redaktøren.

Under leiren vil IMPRESS komme ut annenhver dag, sammen med frokosten til gruppen din, eller i hyllene hos kioskene og kaféene.

– Nett og radio er raske medier og passer til nyheter. Vi skal lage de sakene som krever tid, og som viser både leir og speiding fra nye, spennende vinkler.

Redaktør Silje garanterer at leirens magasin blir ganske imponerende. - Vi skal gi sakene orginale vinklinger og vise leiren fra innsiden, forteller hun.

Målet er at magasinet skal være et produkt som er så fint at speiderne vil ta vare på det som et minne fra sommerens speidereventyr.

Les numrene her!

Les alle numrene rett på skjermen, eller last ned som PDF. Du finner dem under, etter hvert som de kommer ut!

Impress magazine #5

Last ned Impress Magazine #5 som PDF, eller les her.

 

 

Impress magazine #4

Last ned Impress Magazine #4 som PDF, eller les her.

 

 

Impress magazine #3

Last ned Impress Magazine #3 som PDF, eller les her.

 

 

Impress magazine #2

Last ned Impress Magazine #2 som PDF, eller les her.

 

 

Impress magazine #1

Last ned Impress Magazine #1 som PDF, eller les her.