Stavanger 2013

Stavanger 2013 logo
Takk for en flott uke!
Artikkelbilde

Møt roverleirens egen maskot

Er du rover? Da bør du hilse på Lumi Bear. Ved hjelp av Facebook skal han spre nyttig info om roverleiren i forkant av leiren og i løpet av leiruka.

- Roverleiren søkte etter en person som kunne spre info om roverleiren. Leirens tema er snø, så jobben passet perfekt for meg. Roverleirsjefen ble ganske imponert over søknaden min, så nå jobber jeg med fullt engasjement frem til leiren, forklarer Lumi. Vi sitter på en uteservering og slurper i hver vår brus.

- Jeg er veldig glad Cola. De er isbjørnvenner vet du, sier han og tar en slurk. - Jeg satte isbiten i halsen da jeg leste at leiren skulle bli sukkerfri. Ingen iskald brus eller iskrem? Heldigvis var det bare en aprilsnarr. Under Utopilia i 2009 var det mange rovere som savnet akkurat denne brusen. Lumi kan derfor med glede røpe allerede nå at det vil bli solgt Coca Cola i roverkroa POLAR BeAr! Han er tydelig i ekstase og håper at flere vil glede seg over den gode nyheten.

Føler du at du har sett Lumi før? - Jeg var på Utopia i 2009. Jeg var med som moralsk støtte for en speider som aldri hadde vært på leir før. Jeg fikk være med overalt, og husker særlig godt hvor gøy det var da alle svaiet med skjerfene sine under åpningsleirbålet. DET gleder jeg meg virkelig til å få oppleve igjen til sommeren, og tenk at vi blir enda flere denne gangen! Et lite øyeblikk snurrer han armen over hodet for å demonstrere. De rundt oss titter litt usikkert i vår retning, men Lumi ser ikke ut til å bry seg. - Folk kikker alltid på isbjørner i byen, legger han til.

Selv om Lumi er godt i gang med arbeidet rundt leiren, har han ikke startet med sine egne forberedelser. - Jeg lever i det fri, og liker å ta det cool. Det viktige er leiropplevelsen, og at jeg kan bidra til at andre får en super opplevelse. Jeg gleder meg til å speide utover leirområdet og bli imponert over alle de flotte byggverkene som er blitt reist. Ingenting er som å stå midt i leiren og kjenne det myldre av lykkelige speidere og rovere rundt meg.

Ønsker du å bli bedre kjent med Lumi Bear? Da må du legge han til på facebook, eller du kan velge å «følge» han. På den måten kan du lett få tilgang til info og nyheter om roverleiren.