Stavanger 2013

Stavanger 2013 logo
Takk for en flott uke!
Artikkelbilde

Program

Dagsprogram

Hva skjer når? Hvor skal jeg være? Hver dag vil det ppdateres et nytt tidsskjema. Les mer.

Seremonier

I løpet av uken blir det åpningsleirbål, avslutningsleirbål og scouts own. Les mer.

Programsekvenser

Alle tropper tilhører en programsekvens. Hvilken programsekvens man tilhører avgjør hvilken dag man skal gjennomføre ulike aktiviteter. Inndelingen er gjort uavhengig av Punktene. På denne måten tømmes ingen av punktene fullstendig, når vi gjennomfører blant annet haik. Les mer.

Haik

Alle patruljer skal på haik. Haik er en patruljetur i løpet av leiruka, der patruljene overnatter utenfor leiren uten ledere. Haik er et fast innslag på norske leirer, og er viktig for å bygge patruljesamhold. Leiren stiller med 40 ulike haikeruter som patruljene kan velge blant. Les mer.

Preikestolen

I løpet av leiruka får alle deltakerne muligheten til å bestige Preikestolen. Leiren har lagt tilrette for trygg ferdsel i løypa, i og med at det blir mange mennesker i løypa samtidig. Les mer.

Finale

Fredagen blir det eget finaleprogram i leiren. Foran scenen skal det pioneres et stort tivoli. Roverleiren åpnes også opp for speiderne, samtidig som alle gruppene bidrar med egne aktiviteter. Les mer.

Kveldsprogram

Hver kveld vil det være drop-in-aktiviteter i leiren der rovere og speidere kan delta. Aktivitetene vil foregå i de ulike punktene og på torget. Aktivitetene er bygget opp rundt treningsprogrammet til NSF. Les mer.

Mission Possible

Etter mønster fra sjømannskirka vil det bli et tilbud for de som trenger en møteplass for åndelig inspirasjon, ettertanke, kaffeprat og rolig samtale, eller trøst om det er det man trenger. Les mer.

Program for ledere

Leiren tilbyr et variert program for ledere. Det vil bli ekskursjoner, leirbålsprat og et bredt tilbud av ledertrening. Les mer.

Program for lederbarn

Lederbarn mellom fem og ti år kan delta på et eget program for leder- og stabsbarn. Les mer.

Program for besøkende

Leiren ønsker å la de besøkende få et stort innblikk i leirlivet, og tilbyr derfor eget program for besøkende. Les mer.

Aktiviteter utenfor leiren

Ønsker man å ta turen utenfor leirens egne boble, så har leiren skaffet egne tilbud i Stavanger sentrum for deltakerne. Blant annet får man gratis inngang i Museumsbyen Stavanger. Les mer.