Stavanger 2013

Stavanger 2013 logo
Takk for en flott uke!
Artikkelbilde

Program for besøkende

Besøkende i leiren, enten det er beboere i området, foreldre eller andre, er velkommen til å se seg rundt i leiren og delta på noen av aktivitetene.

Program for besøkende

Vi ønsker at så mange som mulig av de som besøker leiren vår, skal få se mest mulig av leirområdet. For å trigge dette har vi laget en rebus som har fått navnet ”Leiren rundt på 80 minutt”. Rebusen er en del av innholdet i en aktivitetssekk som kan kjøpes, også av deltakerne, ved portalene, leirkontoret og på de ulike punktkaféene. Og heldige er de som, ved å levere riktig løsning på rebusoppgavene, blir med i trekningen av de flotte premiene!

Vi har invitert!

Beverkolonier, småspeiderflokker og fritidsklubber er blant dem som er spesielt inviterte til å få en dag med opplevelser i leiren. For dem og deres ledere vil det være et program som vi har kalt "Kom å se ka me får te". Ved ankomst vil de få et leirarmbånd og en spennende leirsekk. Oppi sekken vil det blant annet være en rebusløype som vil føre gruppen gjennom store deler av leiren, og en kan virkelig få kjenne hvordan det er å være på leir. Etter rebusløypen "Leiren rundt på 80 minutt", vil gruppen få oppleve et speidermøte, og vi er sikre på at besøket på landsleiren Stavanger 2013 vil gjøre et imponerende inntrykk i lang tid fremover.

Gratis inngang på Museumsbyen Stavanger og Jærmuseet sine museer i leirperioden

Museumsbyen Stavanger tilbyr leirens deltakere, familie av disse og besøkende til leiren følgende:

For leirens deltakere

  • Fri inngang for alle leirens deltakere på Museumsbyen Stavanger, sine muséer.
  • I perioden 6.-13. juli 2013
  • Det gis fri inngang ved at leirdeltakerne viser fram deltakerbevis, festet på håndledd.

For leirens gjester ellers

  • Tilbys 50% rabatt på ordinære billetter
  • I perioden 6.-13. juli 2013
  • Rabatten gis til de som kjøper aktivitetssekken.

Følgende utstillinger er med i sammenslutningen Museumsbyen Stavanger: Stavanger Museum, Stavanger Kunstmuseum, Stavanger Maritime Museum, Norsk Barnemuseum, Norsk Hermetikkmuseum, Utstein Kloster, Ledaal, Breidablikk, Norsk Grafisk Museum, Stavanger skolemuseum, Arkeologisk Museum og Oljemuseet.

Følgende museer ligger under Jærmuseet: Vitenfabrikken, Garborgsenteret, Vitengarden, Vistnestunet Varden, Tungesnes fyr, Grødaland, Haugabakka, Limagarden, Science Circus, Flyhistorisk museum og Rogaland Krigshistoriske Museum.