Stavanger 2013

Stavanger 2013 logo
Takk for en flott uke!
Artikkelbilde

Aktiviteter utenfor leiren

Selv om leiren er full av aktiviteter og program kan det enkelte dager være deilig å ta seg en tur ut av leiren. Det er derfor tilrettelagt for aktiviteter utenfor leiren som gjennomføres på frivillig basis. Det er også lagt opp til egne aktiviteter utenfor leiren egnet for ledere og stab.

Gratis inngang på Museumsbyen Stavanger sine museer i leirperioden

Museumsbyen Stavanger tilbyr leirens deltakere rabatterte priser på Stavanger Museum, Stavanger Kunstmuseum, Stavanger Maritime Museum, Norsk Barnemuseum, Norsk Hermetikkmuseum, Utstein Kloster, Ledaal, Breidablikk, Norsk Grafisk Museum, Stavanger skolemuseum, Arkeologisk Museum og Oljemuseet. 

For leiren deltakere gjelder følgende

    • Fri inngang for alle leirens deltakere på Museumsbyen Stavanger, sine muséer.
    • I perioden 6.-13. juli 2013
    • Det gis fri inngang ved at leirdeltakerne viser fram deltakerbevis, festet på håndledd.

For besøkende og familie gjelder andre vilkår.

Kongeparken

Bamsekongen og hele hans hoff ønsker alle speidere velkommen til Kongeparken for Landsleir-tilbud på magi og spenning. Bestilling kan gjøres på nett.

Speiderpris 199 kr.

Billetten er gyldig fra 1. til 20.juli (en uke før og en uke etter Landsleiren) og inkluderer inngang, alle aktiviteter og opplevelser, med unntak av mat, spill og klatreløypa Høydeskrekk. Barn under 90 cm går gratis, og trenger ikke billett.

Svømmehall

Alle grupper har mulighet til å booke tid i Solahallen for en svømmetur mandag til fredag kl. 08.00-16.00. Maks antall er 50 personer og gruppene må selv stille med livvakter. En livvakt per 15. speider. Bestilling gjøres på nett.