Stavanger 2013

Stavanger 2013 logo
Takk for en flott uke!
Artikkelbilde

Program

Dagsplan

Se full dagsplan.

Vinter-OL

De olympiske lekene blir utgangspunktet for alle aktivitetene i roverleiren, og legger opp til lek, moro og kreativitet. Noen av øktene du kan få delta på er akecup og tandemsprint på ski. Det vil også bli gøyal underholdning i roverkroa POLAR BeAR på kveldstid.

Programaktiviteter

Dagsprogrammet i roverleiren består av tre økter hver dag: En før lunsj, en etter lunsj og en på kvelden. På én av disse øktene skal du være stab, mens du får oppleve rovergalskapen
i vinterland resten av dagen. Roverleiren vil dermed kjøre de samme øktene flere ganger i uka, slik at alle får muligheten til å delta på hver aktivitet. Noen er altså stab i første økt, andre er stab i andre økt og noen på kveldsøkten.

Roverhaik

Det vil bli haik for roverne, og her kan man velge vanskelighetsgrad lett, vanskelig (i Lyseheiene) eller Preikestolen. De som har valgt Haik Preikestolen vil ikke få mulighet til overnatting, men dersom man har lyst til å sove på Preikestolen kan man melde seg opp til stabsøkt i løypa hit. Da vil man få mulighet til å tilbringe ett døgn der og selvsagt gå hele turen! Interessert? Send mail til arbeidskontor@stavanger2013.no

Aktiviteter for speiderne

På den tradisjonelle Finaledagen åpnes roverleirens aktiviteter for besøk fra nysgjerrige speidere og ledere. Endelig kan vi vise speiderne hvor gøy det er å være rover! Hva får speiderne oppleve i denne ukjente verdenen!? Det er opp til deg og din krets!

Dagsplan

Se full dagsplan.