Stavanger 2013

Stavanger 2013 logo
Takk for en flott uke!
Artikkelbilde

Seremonier

I løpet av leiren vil alle deltakere salmes tre ganger til store event foran hovedscenen. Det vil bli underholdning, god stemning, fellesskapsfølelse, konserter og sang. Med andre noe du ikke vil gå glipp av.

Åpnings- og avslutningshowet er åpent for besøkende med billett. Billetter selges hos Scanticket, på leirkontoret og i besøksbodene ved begge hovedportalene.

Det vil bli organisert innmarsj på alle seremoniene. Alle troppen må være klare på troppsområde en time før showstart, og avvente videre beskjed fra vertene. Dette er viktig for å sørge for at alle tropper får plass foran scenen og hindre trengsel.

Under showene stiller alle speidere i speideruniform og eventuelt leirbålskappe. Ikke glem sitteplate og noe å drikke om det er svært varmt.

Åpningsleirbål

Lørdag 06. juli kl. 20.30 på hovedscenen. Her sparker vi i gang leiruka med et stort sceneshow, og høydepunktet blir konsert med rapduoen Envy og Hanne Sørvaags framføring av leirsangen We Got What It Takes. Alle speidere stiller i speideruniform eller leirbålskappe. Ta med sitteplate og eventuelt troppsbanner. Alle grupper tar med troppsbanner om de har.

Scouts Own

Felles scouts own vil holdes ved hovedscenen søndag kl. 11.00. Her fokuserer vi på internasjonal speiding og samfunnsansvar. I for- og etterkant blir det spennende aktiviteter der man kan bli kjent med andre i leiren. Artistene Nora Foss Al-Jabri og Rex opptrer. Alle grupper tar med flagg.

Avslutningsleirbål

Avslutningsleirbålet foregår fredag 12. juli kl. 20.30 på hovedscenen. TV-kjendisen Erik Solbakken bidrar med morsomme innslag under showet. Leirbålet avsluttes med konsert av LidoLido. Han vil spille sine største hits, og selvfølgelig låter fra hans nye album.