Stavanger 2013

Stavanger 2013 logo
Takk for en flott uke!
Artikkelbilde

Snart kommer minnepakken

Det er ganske lenge siden landsleiren nå, og da passer det å hente frem alle de gode minnene. Nå er minnepakken ferdig laget, og på vei til gruppene.

Mange føler nok at de har ventet lenge på minnepakken, men det passer jo egentlig bedre å få den nå som mange detaljer begynner å forsvinne fra hukommelsen. Det er en stor og omfattende minnepakke som i disse dager er laget ferdig, og som snart er på vei ut til alle som var på leiren.

Bok full av bilder

En minnebok på nesten 150 sider er full av bilder fra aktivitetene, haiken, Preikestolen, Punktene og de store showene – i tillegg til masse annet. Boka har ikke så mye tekst, men veldig mange bilder. Det er for det meste leirens egne fotografer som har tatt bildene, men vi har også fått plass til noen som deltakerne har tatt selv.

Minnepinne

Sammen med minneboka har vi også laget en minnepinne full av moro. Der er det mange filmer, bilder, radioklipp, leirsang, minneboka i digitalformat, alle leiravisene, kart over leiren og mye annet spennende.

Hvem får hva?

Minneboka er til alle norske som var på leiren, og hver norske gruppe og alle norske i stab får minnepinnen. Utenlandske gjester og stabsmedlemmer kan laste ned hele minnepakken, deriblant boka i digitalt format, fra nettet. Alle norske deltakere som ønsker minnepinnen, kan laste ned innholdet fra nettet eller kopiere fra den som gruppene har fått tilsendt.  Minnepakkene sendes ut samlet til gruppene i overgangen mai/juni. Hver enkelt, også alle i stab, henter ut det de skal ha fra lederen i gruppa de tilhører. Stabsmedlemmer som ikke tilhører en gruppe får minnepakken sendt direkte hjem til seg.