Stavanger 2013

Stavanger 2013 logo
Takk for en flott uke!
Artikkelbilde

Websiden

Websiden landsleir.no skal gi alt man trenger av informasjon om leiren. Siden oppdateres daglig både før leiren og under leiren. Nettsiden gir praktisk informasjon om forberedelser til leiren og hva som skal skje i løpet av leiren. Blant annet finnes det utfyllende informasjon om program, kontaktinfo og tilbud for deltakere og besøkende i leiren og utenfor leiren.

Nettsiden er brukervennlig på mobil og nettbrett slik at man kan lese den på farten. I hele leiren vil det være gratis Wifi slik at alle skal ha muligheten til å lese nyheter når du vil. 

På forsiden av nettsiden er det en nettavis som oppdateres med nyheter og imponerende historier i forkant av leiren. Under leiren vil aktiviteten trappes opp for å formidle alt det imponerende som skjer på leiren. Bak nettavisen står det en stor stab av fotografer og journalister som vil sørge for å gi gode innblikk i leirlivet. Disse vil bevege seg rundt i leiren på jakt etter imponerende saker og interessante mennesker. Ønsker du å havne i nettavisen? Da er det ikke noe i veien for å huke tak i en journalist og fortelle om en av dine opplevelser.

Nettavisen er også åpen for at andre kan sende inn egne saker. Nederst på forsiden er det en knapp som heter "skriv en sak" her kan man legge inn tekst og bilde som sendes til redaktøren for renskriving og godkjenning.